Supa de lapte

Cartofii curatati si spalati se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cind sint pe jumatate fierti se adauga laptele si se lasa sa fiarba in continu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 l apa
  • 1 litru lapte
  • 3-4 cartofi mari
  • 2 linguri unt
  • patrunjel si marar tocat
  • sare

Mod de preparare

Cartofii curatati si spalati se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cind sint pe jumatate fierti se adauga laptele si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pina sint gata. Se adauga untul si verdeata tocata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...