Supa de legume cu galuste de post

Se calesc putin ceapa, morcovul si ardeiul, se adauga apa si restul legumelor tocate cubulete. Se fierb legumele iar inainte de a lua ciorbita de pe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • o vanata
  • un dovlecel
  • delikat
  • patrunjel
  • o lingura ulei si 4-5 linguri digesta

Mod de preparare

Se calesc putin ceapa, morcovul si ardeiul, se adauga apa si restul legumelor tocate cubulete. Se fierb legumele iar inainte de a lua ciorbita de pe foc se fac galustele din 4-5 linguri digesta (se gaseste la plafar, este foarte sanatos si nu este prelucrat chimic, este doar un extras din porumb) cu apa si faina.

Apoi se lasa sa mai fiarba galustele 10 minute,acoperite, la foc mic, se ia oala de pe foc si se adauga patrunjel din belsug.
Se poate adauga tofu ras inainte de servire.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca

Reteta bunicii mele pe care o fac cu mare drag de fiecare data.

Zacusca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii