Supa de legume cu galuste de post

Se calesc putin ceapa, morcovul si ardeiul, se adauga apa si restul legumelor tocate cubulete. Se fierb legumele iar inainte de a lua ciorbita de pe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • o vanata
  • un dovlecel
  • delikat
  • patrunjel
  • o lingura ulei si 4-5 linguri digesta

Mod de preparare

Se calesc putin ceapa, morcovul si ardeiul, se adauga apa si restul legumelor tocate cubulete. Se fierb legumele iar inainte de a lua ciorbita de pe foc se fac galustele din 4-5 linguri digesta (se gaseste la plafar, este foarte sanatos si nu este prelucrat chimic, este doar un extras din porumb) cu apa si faina.

Apoi se lasa sa mai fiarba galustele 10 minute,acoperite, la foc mic, se ia oala de pe foc si se adauga patrunjel din belsug.
Se poate adauga tofu ras inainte de servire.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...