Se prepara la fel ca si supa de chimen, cu diferenta ca ouale nu se bat inainte a le pune in supa, ele se lasa asa intregi. Se sparg 4 oua una cate un
Se prepara la fel ca si supa de chimen, cu diferenta ca ouale nu se bat inainte a le pune in supa, ele se lasa asa intregi. Se sparg 4 oua una cate una si se adauga incet in supa fierbinte, in zone diferite ale vasului. Apoi se lasa pe foc inca 10 minute, pana se fierb ouale. Nu se recomanda amestecarea supei pana cand ouale nu sunt fierte. Dupa 4-5 minute se poate amesteca supa pentru a nu se prinde rantasul.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui cu cartofi
Tocanita de pui cu ceapa
Tocanita de pui cu ciuperci
Pentru sosul caramel am folosit reteta asta https://www.bucataras.ro/retete/sos-caramel-85486.html
Desert rulada cu crema de piersici si caramelDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri