Zarzavaturile, curatate si spalate, se dau pe razatoare, varza se taie fideluta, fasolea se rupe in bucati, iar ceapa se taie marunt. Ceapa si zarzava
Zarzavaturile, curatate si spalate, se dau pe razatoare, varza se taie fideluta, fasolea se rupe in bucati, iar ceapa se taie marunt. Ceapa si zarzavaturile se inabusa in putin unt, dupa care se toarna apa necesara. Dupa ce apa a dat in citeva clocote si zarzavaturile s-au inmuiat, se adauga mazarea si fasolea, apoi cartofii taiati cuburi. Se continua fierberea pina cind toate legumele s-au inmuiat. Cind supa este gata, se sareaza si se pipereaza.
Inainte de a fi servita, se drege cu oul batut cu smintina
Fie ca folosim spanac prospat, sau spanac congelat, fie ca este un fel principal vegetarian sau garnitura pentru o friptura,...
Mancare de Spanac (Reteta Video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa