Se curata ceapa si usturoiul, se toaca. Se curata cartofii, se taie marunt. Se incinge 1 lingura de unt. Se calesc ceapa, usturoiul si cartofi. Se ada
Se curata ceapa si usturoiul, se toaca. Se curata cartofii, se taie marunt. Se incinge 1 lingura de unt. Se calesc ceapa, usturoiul si cartofi. Se adauga supa, apoi lintea tinuta inainte 2 ore in apa. Se lasa sa fiarba inabusit cca. 30 minute. Atunci, se scot 1-2 linguri de linte din supa si se pun deoparte. Supa se paseaza si se adauga suc de lamaie, sare si piper. Se pune si lintea pastrata si se fierbe 5 minute. Se curata prazul, se spala bine si se taie rondele. Se incinge 1 lingura de unt si se caleste prazul. Pestele se taie bucati. Se repartizeaza supa in 4 boluri. Se introduce prazul si pestele. Se serveste cu marar tocat fin si presarat peste supa. Nota: Se mai pot fierbe in supa cubulete de morcov, patrunjel, pastarnac si telina: acestea se paseaza impreuna cu cartofii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa