Se taie ceapa marunt, se pune in untura fierbinte, se adauga macrisul foarte bine spalat si se caleste. Se cerne faina deasupra. Cand se inmoaie macri
Se taie ceapa marunt, se pune in untura fierbinte, se adauga macrisul foarte bine spalat si se caleste.
Se cerne faina deasupra. Cand se inmoaie macrisul, se stinge cu zeama de oase ( sau apa), se adauga sare, zahar (cca. 2 – 3 linguri), se lasa sa fiarba. Cand este gata se trece prin sita si se amesteca cu smantana.
Se poate servi cu crutoane prajite.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa