Supa de macris cu frisca si ou

Indepartam coditele frunzelor de macris si le spalam, le punem la fiert si le acoperim, periodic amestecam. Dupa ce au fiert le pisam cu mixerul. Pun

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 polonice pireu de macris
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 pahar smantana
  • 2 dl frisca
  • 2 linguri faina
  • 2 oua fierte

Mod de preparare

Indepartam coditele frunzelor de macris si le spalam, le punem la fiert si le acoperim, periodic amestecam. Dupa ce au fiert le pisam cu mixerul.

Punem deoparte 3 polonice, iar restul punem la congelator.

Oparim pireul presarat cu zahar si sare si il ingrosam cu faina, smantana si frisca si il fierbem pana e gata.

Daca este necesar, condimentam ulterior sau daca este prea gros il diluam cu apa.

Presaram oua fierte taiate marunt deasupra si servim.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Supa de ciuperci

Rulada cu ciuperci

Ciuperci cu maioneza si usturoi

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa