Supa de macris cu smantana este gustoasa, mai ales preparata foarte devreme primavara. Pentru a prepara supa aveti nevoie de macris, catofi, unt, sare, galbenus si smantana.
Supa de macris cu smantana este gustoasa, mai ales preparata foarte devreme primavara. Pentru a prepara supa se alege si se spala bine macrisul. Se inabusa intr-o cratita cu putin unt pana cand se moaie. Se trece apoi intr-o oala cu apa in care a fiert zarzavat, impreuna cu cartofii curatati si taiati bucati, si sare cat trebuie. Se lasa sa fiarba jumatate de ora. Cand este aproape gata, se adauga cateva frunze de macris spalate, care au fost pastrate de la inceput, si se mai da odata in clocot.
Supa de macris cu smantana se serveste dreasa cu un galbenus si doua linguri de smantana.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii