Se alege mazarea de gunoaie. Am spalat-o in 7-8 ape si am pus-o la fiert cu usturoiul taiat mare si foaia de dafin. Pana fierbe mazarea acolo in treab
Se alege mazarea de gunoaie.
Am spalat-o in 7-8 ape si am pus-o la fiert cu usturoiul taiat mare si foaia de dafin.
Pana fierbe mazarea acolo in treaba ei, punem citeva linguri de ulei intr-o tigaie si calim ceapa tocata maruntel, morcovul ras si ciolanul taiat betisoare.
Calim pina incepe ceapa sa-si schimbe infatisarea si adaugam si rosia curatata de coaja si taiata bucatele.
In amestecul de ceapa de mai sus punem si oregano, cimbru si rozmarin, doar cit sa le incalzim un pic. nu le prajim indelungat.
Verificam daca s-a fiert mazarea.
Punem prajeala peste mazare.
Dam cu lingura prin oala si o mai lasam vreo 20 de minute la fiert.
Pofta buna!
Reteta Supa de mazare galbena a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro
Alte retete de supe cu legume gasiti aici:
Supa de ceapa cu croutons,
Supa crema de broccoli cu galuste din faina de malai,
Supa de legume cu galuste de post
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj