Se alege mazarea de gunoaie. Am spalat-o in 7-8 ape si am pus-o la fiert cu usturoiul taiat mare si foaia de dafin. Pana fierbe mazarea acolo in treab
Se alege mazarea de gunoaie.
Am spalat-o in 7-8 ape si am pus-o la fiert cu usturoiul taiat mare si foaia de dafin.
Pana fierbe mazarea acolo in treaba ei, punem citeva linguri de ulei intr-o tigaie si calim ceapa tocata maruntel, morcovul ras si ciolanul taiat betisoare.
Calim pina incepe ceapa sa-si schimbe infatisarea si adaugam si rosia curatata de coaja si taiata bucatele.
In amestecul de ceapa de mai sus punem si oregano, cimbru si rozmarin, doar cit sa le incalzim un pic. nu le prajim indelungat.
Verificam daca s-a fiert mazarea.
Punem prajeala peste mazare.
Dam cu lingura prin oala si o mai lasam vreo 20 de minute la fiert.
Pofta buna!
Reteta Supa de mazare galbena a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro
Alte retete de supe cu legume gasiti aici:
Supa de ceapa cu croutons,
Supa crema de broccoli cu galuste din faina de malai,
Supa de legume cu galuste de post
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii