Se pune mazarea la fiert cu apa rece si cu ceapa. Se fierbe la foc domol ca sa nu se prinda pe fund. Dupa ce a fiert, se da totul prin sita. Separat s
Se pune mazarea la fiert cu apa rece si cu ceapa. Se fierbe la foc domol ca sa nu se prinda pe fund. Dupa ce a fiert, se da totul prin sita. Separat se pune untul intr-o oala sa se infierbinte, se adauga faina si se amesteca mereu punind cite putina apa clocotita. Se adauga pireul de mazare, restul de apa clocotita, zahar si sare dupa gust. Cit timp clocoteste, se amesteca mereu, sa nu se prinda pe fund.
Se serveste cu crutoane
O reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că...
Piftie de porc/racituriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa