Supa de mere

Se spala merele, se scot simburii si se taie felii, se lasa la fiert in apa cu delikat si cozile de la patrunjel tocate circa 10 minute. Se adauga zah

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg mere
  • 1 leg. patrunjel verde
  • 5 lingurita delikat
  • 1 lingiurita scortisoara
  • 1 lingurita zahar
  • 200 g smintina sau iaurt

Mod de preparare

Se spala merele, se scot simburii si se taie felii, se lasa la fiert in apa cu delikat si cozile de la patrunjel tocate circa 10 minute. Se adauga zahar si scortisoara. Optional se poate adauga un rintas subtire. La sfirsit se adauga frunzele de patrunjel tocat marunt .
Se serveste rece sau calda cu multa smintina sau iaurt .

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...