Se spala merele, se scot simburii si se taie felii, se lasa la fiert in apa cu delikat si cozile de la patrunjel tocate circa 10 minute. Se adauga zah
Se spala merele, se scot simburii si se taie felii, se lasa la fiert in apa cu delikat si cozile de la patrunjel tocate circa 10 minute. Se adauga zahar si scortisoara. Optional se poate adauga un rintas subtire. La sfirsit se adauga frunzele de patrunjel tocat marunt .
Se serveste rece sau calda cu multa smintina sau iaurt .
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa