Supa de morcovi crema

Morcovii si ceapa se taie ca fideaua si se pun la fiert pina cind se moaie morcovii. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 litri apa
  • 1/2 kg morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura unt
  • 1/2 pahar smintina
  • sare
  • piine taiata cuburi si prajita

Mod de preparare

Morcovii si ceapa se taie ca fideaua si se pun la fiert pina cind se moaie morcovii. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga pireul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se mai lasa sa fiarba citeva minute si se drege supa cu smintina cind se toarna in castron Se serveste cu piine taiata cuburi si prajita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...