Supa de orez

Orezul, ales si spalat bine, se fierbe in apa pina se inmoaie. Se trece prin sita subtiind cu zeama in care a fiert si se pune din nou pe foc. Se adau

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 600 gr. lapte
  • 150 gr. orez
  • 2 lingurite unt
  • 4 linguri smintina
  • 2 lingurite verdeata tocata
  • sare
  • zeama de lamiie dupa gust

Mod de preparare

Orezul, ales si spalat bine, se fierbe in apa pina se inmoaie. Se trece prin sita subtiind cu zeama in care a fiert si se pune din nou pe foc. Se adauga laptele, untul si sarea necesara. Se lasa sa dea 2-3 clocote.
Se serveste cu verdeata tocata, smintina si zeama de lamiie

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...