Supa de patrunjel

Se fierb in apa clocotita radacina de patrunjel, spalata, si cartofii curatati si taiati bucatele.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. patrunjel radacini
  • 1/2 salata verde
  • 50 gr. cartofi
  • 10 gr. margarina
  • 500 ml apa
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierb in apa clocotita radacina de patrunjel, spalata, si cartofii curatati si taiati bucatele.
Dupa ce a fiert, se pune supa in castron, se adauga margarina si patrunjelul verde tocat marunt

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...