Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne. Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml
Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne.
Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml de suc de mere si condimentam cu putin curry si piper.
Ingrosam supa cu un amestec de smantana si servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser
Pui libanez cu orez
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa