Supa de praz

Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne. Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr praz feliat
  • 5 gr unt
  • 400 gr mere curatate si feliate
  • 400 ml suc de mere
  • curry
  • piper
  • supa de carne
  • smantana
  • patrunjel

Mod de preparare

Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne.

Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml de suc de mere si condimentam cu putin curry si piper.

Ingrosam supa cu un amestec de smantana si servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Rulada de pui cu ciuperci si kaiser

Pui libanez cu orez

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort in patratele

Este un tort preparat in forma de cozonac, cu blat de cacao si nuca, putin insiropat, cu piersici din compot si crema de...

Desert tort in patratele
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca