Supa de praz

Se taie prazul, cartofi, ceapa si se calesc in cele 2 linguri de ulei 5 minute, se sareaza, pipereaza.  Dupa care se aduga apa, cam 1 litru, se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 prazi(numai partea alba)
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Se taie prazul, cartofi, ceapa si se calesc in cele 2 linguri de ulei 5 minute, se sareaza, pipereaza. Dupa care se aduga apa, cam 1 litru, se lasa la fiert 30 de minute.


Se mixeaza si se serveste cu somon fume, samantana, paine prajita. Reteta propusa de titi10.

Alte retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa