Pentru a realiza aceasta supa de praz cu patrunjel si telina aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: praz, patrunjel, telina, faina, ulei de masline, sare, supa de zarzavat.
Prazul se taie in bucati subtiri si se caleste in ulei. In momentul in care se inmoaie se adauga faina si se stinge cu apa. Se taie marunt patrunjelul radacina si telina si se adauga compozitiei. Se lasa sa fiarba pana cand legumele se inmoaie. Se strecoara legumele fierte si se pun in zeama in care au fiert. Se adauga supa de zarzavat sau laptele de soia. Pune sare dupa gust.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Pilaf de orez cu praz
Placinta cu praz
Praz cu masline
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii