Supa de praz cu patrunjel si telina

Pentru a realiza aceasta supa de praz cu patrunjel si telina aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: praz, patrunjel, telina, faina, ulei de masline, sare, supa de zarzavat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg praz
  • 1 lingura faina
  • 1 felie de telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 l supa de zarzavat sau lapte de soia
  • ulei de masline
  • sare.

Mod de preparare

Prazul se taie in bucati subtiri si se caleste in ulei. In momentul in care se inmoaie se adauga faina si se stinge cu apa. Se taie marunt patrunjelul radacina si telina si se adauga compozitiei. Se lasa sa fiarba pana cand legumele se inmoaie. Se strecoara legumele fierte si se pun in zeama in care au fiert. Se adauga supa de zarzavat sau laptele de soia. Pune sare dupa gust.


Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Pilaf de orez cu praz
Placinta cu praz
Praz cu masline

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii