Se spala frunzele. Se curata cartofii si ceapa. Puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat suficient, scurgeti-le de apa si faceti un piure.
Se spala frunzele. Se curata cartofii si ceapa.
Puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat suficient, scurgeti-le de apa si faceti un piure.
Puneti la fiert apa in care adaugati sare si piper. Bateti oul, adaugati 1 lingura ulei, grisul si malaiul pana cand obtineti un amestec potrivit de tare.
Luati cu o lingura din amestec si formati galuste pe care fierbeti-le in apa. intoarceti galustele dupa 5 minute si lasati-le in continuare la fiert.
Se opreste focul dupa 10 minute si se acopera vasul. Scoateti galustele din apa si puneti-le in crema de verdeturi.
Crema se obtine din piureul de frunze si legume in care atiadaugat smantana, uleiul si eventual putina apa in care au fiert verdeturile.
Alte retete recomandate:
Supa a la grec
Supa de rosii
Este o reteta care mie imi aduce aminte de copilarie, o pregatea bunica si o matusa din partea tatalui de undeva din...
Tocanita de ardei copti si vineteIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa