Supa de rosii

Se caleste usor ceapa tocata, impreuna cu morcovul, intr-o oala incapatoare, timp de 5 minute, pina se auresc. Se adauga sucul de rosii, apa, boiaua,

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri de ulei
  • 1 ceapa mica
  • tocata
  • 1 morcov mare
  • ras fin
  • 1 l suc de rosii
  • 2 l apa
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita zahar
  • sare dupa gust
  • 1 lingura de patrunjel
  • proaspat tocat

Mod de preparare

Se caleste usor ceapa tocata, impreuna cu morcovul, intr-o oala incapatoare, timp de 5 minute, pina se auresc. Se adauga sucul de rosii, apa, boiaua, zaharul si un praf de sare. Se fierbe timp de 15 minute. La sfirsit, se adauga o lingura de patrunjel proaspat taiat
Se poate servi cu piine prajita, calda sau rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...