Supa de rosii cu ardei

Se pun intr-o oala la fiert cepele curatate, rosiile taiate bucati in apa cu sare. Cind ceapa este fiarta, se scoate din oala, iar rosiile si zeama se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg. rosii
  • 2 buc. ceapa
  • 4 buc. ardei grasi
  • o lingura orez
  • o lingura zahar
  • sare
  • verdeata
  • 1 1/2 litri apa

Mod de preparare

Se pun intr-o oala la fiert cepele curatate, rosiile taiate bucati in apa cu sare. Cind ceapa este fiarta, se scoate din oala, iar rosiile si zeama se dau prin sita. Se pune zeama din nou la fiert impreuna cu ardeii taiati fidea si cu orezul ales si spalat. Se fierbe pina si inmoaie orezul, se adauga zaharul si verdeata tocata si se lasa sa mai dea un clocot. Pentru a nu le mai strecura, rosiile se pot da crude pe razatoare, ca si ceapa.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide