Supa de rosii cu busuioc si parmezan

• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • rosii - 56 buc
  • tarhon - 34 fire
  • busuioc proaspat - 78 frunze
  • parmezan - 2 linguri
  • ulei de masline - 1 lingurita
  • stock de legume (optional) - 200 ml
  • smantana dulce - 50 ml
  • zahar - 34 g

Mod de preparare


• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare FoodSaver
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C si adaugati punga inauntru
• scoateti-o afara dupa timpul indicat si desfaceti punga
• adaugati parmezanul peste si lasati sa se raceasca
• mixati ingredientele intr-un blender si cand s-au racit, adaugati smantana dulce
• se poate consuma atat calda cat si rece, cu crutoane aromate sau lipie de casa.

Pofta buna! 

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii