Tocati marunt ceapa, caliti-o in ulei, dupa 5 minute adaugati morcovul ras, apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25-30 minute, d
Tocati marunt ceapa, caliti-o in ulei, dupa 5 minute adaugati morcovul ras, apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25-30 minute, dupa care adaugati sucul de rosii. Separat pregatiti galustele: combinati galbenusurile cu grisul, apoi adaugati albusurile batute spuma. Luati cite o lingurita din compozitie si puneti galustele in supa cind clocoteste La sfirsit se adauga verdeata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa