Indepartam coditele rosiilor, le oparim si le curatam. Le pisam printr-o sita si dupa ce se racesc putin le punem intr-un vas la frigider. Intre timp
Indepartam coditele rosiilor, le oparim si le curatam. Le pisam printr-o sita si dupa ce se racesc putin le punem intr-un vas la frigider.
Intre timp curatam castravetii si ii taiem impreuna cu ardeii rosii si galbeni in cubulete. Rupem frunzele de telina spalate si uscate si le maruntim.
Scoatem rosiile de la frigider. Le presaram cu sare, piper, ulei de masline, usturoi pisat si coriandru macinat.
Condimentam zeama de lamaie picant, putem adauga chiar si un pic de zahar si atata apa rece ca gheata cat sa obtinem o supa de 1-2 l.
Adaugam toate legumele si servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Salata din piept de pui ciuperci si castraveti murati
Budinca de spanac si sunca
Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii