Pentru supa de rosii cu orez si smantana se pun intr-o oala rosiile spalate si taiate bucati, cu putina sare. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa.
Pentru supa de rosii cu orez si smantana se pun intr-o oala rosiile spalate si taiate bucati, cu putina sare. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa singure. Cand s-au muiat bine, se trec prin sita si se subtiaza cu zeama de carne sau cu zeama in care a fiert zarzavat. Se pune zaharul, orezul si se lasa sa fiarba bine, se potriveste de sare.
Inainte de a fi servita, se drege supa cu un galbenus si cu doua linguri de smantana. Este foarte gustoasa si rece. In acest caz, zeama de supa cu care se subtiaza trebuie bine curatata de grasime.Orezul poate fi inlocuit cu arpacas muiat in apa din ajun, ca sa fiarba mai usor.
Inainte de a fi servita, supa de rosii cu orez si smantana se drege cu un galbenus si cu doua linguri de smantana. Este foarte gustoasa si rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa