Pentru supa de rosii cu orez si smantana se pun intr-o oala rosiile spalate si taiate bucati, cu putina sare. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa.
Pentru supa de rosii cu orez si smantana se pun intr-o oala rosiile spalate si taiate bucati, cu putina sare. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa singure. Cand s-au muiat bine, se trec prin sita si se subtiaza cu zeama de carne sau cu zeama in care a fiert zarzavat. Se pune zaharul, orezul si se lasa sa fiarba bine, se potriveste de sare.
Inainte de a fi servita, se drege supa cu un galbenus si cu doua linguri de smantana. Este foarte gustoasa si rece. In acest caz, zeama de supa cu care se subtiaza trebuie bine curatata de grasime.Orezul poate fi inlocuit cu arpacas muiat in apa din ajun, ca sa fiarba mai usor.
Inainte de a fi servita, supa de rosii cu orez si smantana se drege cu un galbenus si cu doua linguri de smantana. Este foarte gustoasa si rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii