Incinge 2 linguri de ulei, in care prajeste 2 cepe tocate si 250 g de sunca presata taiata marunt. Amesteca 150 g de pasta de rosii cu 0,5 l de apa si
Incinge 2 linguri de ulei, in care prajeste 2 cepe tocate si 250 g de sunca presata taiata marunt. Amesteca 150 g de pasta de rosii cu 0,5 l de apa si toarn-o peste ceapa si sunca. Adauga sare dupa gust si fierbe-o. Adauga 100 g de paste fainoase si fierbe supa 20 de minute la foc moderat. La sfarsit condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete culinare
recomandate:
Ciorba varza
Ciorba peste
Andra Mihail ne surprinde din nou cu o rețetă simplă și delicioasă de vinete pane crocante. Perfecte ca gustare sau...
Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparatGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa