Se spala rosiile, se taie si se pun la fiert cu jumatate din cantitatea de apa. Cind s-au inmuiat, se trec prin sita. Morcovul, patrunjelul, ceapa, da
Se spala rosiile, se taie si se pun la fiert cu jumatate din cantitatea de apa. Cind s-au inmuiat, se trec prin sita. Morcovul, patrunjelul, ceapa, date pe razatoarea de zarzavat, se pun la fiert cu restul de apa. Cind au fiert, se strecoara, pastrind numai zeama de zarzavat, care se pune pe foc impreuna cu bulionul preparat, orezul, sarea, zaharul si ardeiul taiat in patru. Se lasa sa fiarba acoperit pina cind orezul este gata. Se adauga faina amestecata cu uleiul si citeva linguri de supa, verdeata tocata si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Se poate servi atit fierbinte, cit si rece
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii