Supa de rosii cu zarzavaturi

Se spala rosiile, se taie si se pun la fiert cu jumatate din cantitatea de apa. Cind s-au inmuiat, se trec prin sita. Morcovul, patrunjelul, ceapa, da

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 750 gr. rosii
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. ceapa
  • 2 buc. ardei grasi
  • o lingura marar
  • patrunjel si leustean tocat
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita faina
  • 1 1/2 lingura ulei
  • 1 1/2 lingura orez
  • sare

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie si se pun la fiert cu jumatate din cantitatea de apa. Cind s-au inmuiat, se trec prin sita. Morcovul, patrunjelul, ceapa, date pe razatoarea de zarzavat, se pun la fiert cu restul de apa. Cind au fiert, se strecoara, pastrind numai zeama de zarzavat, care se pune pe foc impreuna cu bulionul preparat, orezul, sarea, zaharul si ardeiul taiat in patru. Se lasa sa fiarba acoperit pina cind orezul este gata. Se adauga faina amestecata cu uleiul si citeva linguri de supa, verdeata tocata si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Se poate servi atit fierbinte, cit si rece

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata Express

Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...

Tort de ciocolata Express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca