Supa de salata

Se curata ceapa si se taie rondele, se spala verdeata, salata se spala foaie cu foaie. Se caleste ceapa in putin ulei pina devine aurie, se agauga apa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cepe potrivite
  • 3 oua proaspete
  • o legatura patrunjel
  • o legatura marar
  • 2-3 salate bogate
  • ulei
  • sare dupa gust
  • un praf de cimbru

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie rondele, se spala verdeata, salata se spala foaie cu foaie. Se caleste ceapa in putin ulei pina devine aurie, se agauga apa (aproape 3/4 din vasul de preparare) si cind a inceut sa clocoteasca se adauga foile de salata taiate pe jumatate, maraul tocat marunt. Salata va fierbe foarte repede. Dupa 15 min se bat cele 3 oua si se adauga in supa amestecind incontinuu. La sfirsit se adauga patrunjelul tocat si putin cimbru. Se ia de pe foc.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac cu ceapa verde

M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...

Mancare de spanac cu ceapa verde
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise