Supa de sfecla

Se taie sfecla marunt. La 60 ml de apa se adauga cateva linguri de zeama de sfecla, sare si zahar, se pune sfecla la fiert. Din faina si frisca se fre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 – 400 g salata de sfecla
  • 20 ml frisca
  • 1 lingura faina
  • zahar
  • sare

Mod de preparare

Se taie sfecla marunt. La 60 ml de apa se adauga cateva linguri de zeama de sfecla, sare si zahar, se pune sfecla la fiert.

Din faina si frisca se freaca o compozitie de legat si de dres supa. Se mai da un clocot – daca este necesar- se mai adauga sare si zahar . Se lasa la racit, apoi se pune la frigider cca o jumatate de ora.
Alte retete culinare culinare recomandate

Ciorba radauteana

Ciorba de vacuta

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...