Se taie sfecla marunt. La 60 ml de apa se adauga cateva linguri de zeama de sfecla, sare si zahar, se pune sfecla la fiert. Din faina si frisca se fre
Se taie sfecla marunt. La 60 ml de apa se adauga cateva linguri de zeama de sfecla, sare si zahar, se pune sfecla la fiert.
Din faina si frisca se freaca o compozitie de legat si de dres supa. Se mai da un clocot – daca este necesar- se mai adauga sare si zahar . Se lasa la racit, apoi se pune la frigider cca o jumatate de ora.
Alte retete culinare culinare recomandate
Ciorba radauteana
Ciorba de vacuta
Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...
Ciorba de cartofi noi cu hreanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj