Supa de sfecla

Se taie sfecla marunt. La 60 ml de apa se adauga cateva linguri de zeama de sfecla, sare si zahar, se pune sfecla la fiert. Din faina si frisca se fre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 – 400 g salata de sfecla
  • 20 ml frisca
  • 1 lingura faina
  • zahar
  • sare

Mod de preparare

Se taie sfecla marunt. La 60 ml de apa se adauga cateva linguri de zeama de sfecla, sare si zahar, se pune sfecla la fiert.

Din faina si frisca se freaca o compozitie de legat si de dres supa. Se mai da un clocot – daca este necesar- se mai adauga sare si zahar . Se lasa la racit, apoi se pune la frigider cca o jumatate de ora.
Alte retete culinare culinare recomandate

Ciorba radauteana

Ciorba de vacuta

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa