Supa de sfecla rosie este o reteta culinara simpla si rapida. Ingredientele pentru retete sunt: supa de legume, sfecla, morcovi.
Supa de sfecla rosie se prepara astfel: punem la fiert supa si dam drumul, cand clocoteste, la sfecla. Lasam sa fiarba pana ce isi pierde culoarea. Adaugam morcovii, cartofii si usturoiul. Lasam sa fiarba la foc mijlociu, 15 minute. Adaugam varza si conserva de cuburi de rosii decojite. Incingem uleiul intr-o cratita si calim ceapa pana devine sticloasa. Punem pasta de tomate si amestecam. Adaugam ceapa in supa care fierbe. Condimentam cu sare, piper si zahar. Acoperim oala cu un capac si stingem focul. Lasam sa se odihneasca, si dupa ce s-a racorit o punem in vase si o servim cu smantana si patrunjel tocat.
Alte supe recomandate
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti