Supa de sfecla rosie este o reteta culinara simpla si rapida. Ingredientele pentru retete sunt: supa de legume, sfecla, morcovi.
Supa de sfecla rosie se prepara astfel: punem la fiert supa si dam drumul, cand clocoteste, la sfecla. Lasam sa fiarba pana ce isi pierde culoarea. Adaugam morcovii, cartofii si usturoiul. Lasam sa fiarba la foc mijlociu, 15 minute. Adaugam varza si conserva de cuburi de rosii decojite. Incingem uleiul intr-o cratita si calim ceapa pana devine sticloasa. Punem pasta de tomate si amestecam. Adaugam ceapa in supa care fierbe. Condimentam cu sare, piper si zahar. Acoperim oala cu un capac si stingem focul. Lasam sa se odihneasca, si dupa ce s-a racorit o punem in vase si o servim cu smantana si patrunjel tocat.
Alte supe recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii