Supa de spanac cu friganele

Se spala spanacul, se alege si se pune la fiert cu apa. Dupa ce a dat citeva clocote, se ia de la foc si se trece totul prin sita. Se pune din nou la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 1/2 kg spanac
  • 1 felie lamiie cu coaja
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1/2 pahar smintina
  • sare
  • friganele

Mod de preparare

Se spala spanacul, se alege si se pune la fiert cu apa. Dupa ce a dat citeva clocote, se ia de la foc si se trece totul prin sita. Se pune din nou la fiert, adaugind lamiia, sarea si untul. Se mai lasa sa dea citeva clocote, apoi se drege cu faina amestecata cu smintina. Friganelele se fac din felii de franzela groase de 1 cm, 1 ou care se bate spuma, 1 pahar de lapte, 1 lingurita zahar si putina sare. Se moaie feliile de franzela pe ambele parti si se prajesc apoi in untura bine infierbintata. Se servesc cu supa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii