Sanatate la castron!!!
Spanacul curatat se da intr-un clocot, se scurge, apoi se trece sub jet de apa rece si se toaca marunt si se da la blender pana obtinem un piure fin. Morcovul si pastarnacul curatate de coaja si taiate in doua, se fierb 10 minute, se scurg, se trec sub jet de apa rece, apoi se taie bastonase fine. Ardeiul se coace un pic pe grill, se curata si se taie fasii subtiri. Din 4 foi de placinta, taiem 2 patrate cu latura de 30 cm, le lasam suprapuse, apoi asezam pe fiecare fasiiile de legume, le rulam si prindem la capat cu o scobitoare. Intr-un strop de ulei de masline, prajim un pic rulourile, le scoatem pe servetel sa scapam de surplusul de ulei, indepartam scobitorile, lasam sa se raceasca un pic, apoi taiem fiecare rulou in 2 jumatati egale. In uleiul ramas incins, prajim catelul de usturoi presat, apoi il scoatem cu o lingura si in acelasi ulei, calim piureul de spanac cca. 10 minute, dupa care turnam in el lingurita de faina subtiata cu supa, smantana de gatit si lasam sa clocoteasca un pic si potrivim de sare si piper dupa gust. Supa se serveste cu strudele cu legume. Pofta buna!
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti