Supa de spanac si macris cu smantana

Pentru supa de spanac si macris cu smantana din ulei, ceapa si faina se face un rintas prajit, care se stinge cu ¼ l apa. Se adauga laptele, sarea.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg spanac
  • ¼ kg macris
  • marar si patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • ½ l lapte
  • ½ pahar smantana

Mod de preparare

Pentru supa de spanac si macris cu smantana din ulei, ceapa si faina se face un rintas prajit, care se stinge cu ¼ l apa. Se adauga laptele, sarea si, cand da in clocot, verdeturile tocate marunt. Se fierbe cateva minute. Rece, se drege cu smantana.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...