Curatam sparanghelul de partea tare, se spala in multa apa rece si se pune sa fiarba in supa de zarzavat care clocoteste. Se adauga apoi cartofii sp
Curatam sparanghelul de partea tare, se spala in multa apa rece si se pune sa fiarba in supa de zarzavat care clocoteste. Se adauga apoi cartofii spalati si dati pe razatoare, putina sare si faina desfacuta in
apa rece. Supa se fierbe intr-o oala acoperita, o jumatate de ora, dupa care se stinge focul, se drege cu smintina si ou batut si se serveste cu crutoane de piine prajita.
O reteta simpla si gustoasa
Alte retete culinare
Tocanita cu pipote
Salata de leurda
Urzici cu usturoi
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa