Supa de sparanghel cu creveti si grisine

Supa de sparanghel cu creveti si grisine este o supa consisteta foarte gustoasa. Ingredientele pentru reteta sunt: sparanghel, supa de pasare, smantana.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 380 ml supa de pasare
  • fulgi de migdale
  • 500 g sparanghel verde
  • 125 ml smantana
  • sare si piper
  • 1 lingurita sos Worcester
  • tabasco
  • 2 linguri de unt
  • 60 g carne de crab

Mod de preparare

Supa de sparanghel cu creveti si grisine se prepara astfel: luam tijele de sparanghel si le decojim in dreptul treimii inferioare, apoi taiem capetele. Supa de pui o punem la fiert si punem in ea tijele de sparanghel. Lasam sa fiarba 10 minute. Prajim migdalele in grasimea lasata de ele. Le scoatem si le dam deoparte. Scoatem din supa 8 tije si le taiem varfurile. Le acoperim si le punem deoparte. Tijele se pun la loc in supa a.i sa le putem pasa. Turnam smantana peste sparanghelul pasaat, se lasa sa mai dea supa in clocot o data, apoi reducem focul si lasam sa fiarba la foc moale, pana ce se ingroasa. Dam gust cu sare, piper, sos Worcester si, daca e  nevoie, cateva picaturi de tabasco.


Alte retete cu sparanghel recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...