Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa calda. Se scoate dupa o jumatate de
Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa calda.
Se scoate dupa o jumatate de ora, se trec frunzele prin sita si piureul obtinut se pune in supa. Peste supa se adauga 11 de , se sareaza, se adauga untul si se clocoteste inca zece minute.
Cand se stinge focul; se rade deasupra supei cascaval si se serveste calda, cu felii de franzela prajite usor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa