Supa de struguri

Se iau 100 gr boabe de struguri si se tai in 2 bucati ( in lungime) se scot samburii si pana la servire se pun in loc racoros. Se preseaza sucul din s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg struguri albi
  • 200 ml smantana
  • 200 ml vin alb
  • 50 gr zahar
  • 4 galbenusuri de ou
  • 1 lingurita de faina
  • un varf de cutit de sare
  • 10 gr zahar vanilat

Mod de preparare

Se iau 100 gr boabe de struguri si se tai in 2 bucati ( in lungime) se scot samburii si pana la servire se pun in loc racoros. Se preseaza sucul din strugurii ramasi si se pune la fiert impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si vinul alb. Se amesteca cu faina si smantana, fara noduri. Se pune din nou la fiert. Se sareaza un pic si se ia de pe foc. Cand se raceste un pic, cu telul se amesteca cu galbenusurile de la oua.
Alte retete culinare

recomandate:

Ciorba salata

Ciorba spanac

Supa de rosii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura Ora 12

Weekend-ul acesta, fetita mea a avut ca tema pentru scoala sa pregateasca o prajitura impreuna cu un membru al familiei, asa...

Desert prajitura Ora 12
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca