Supa de verdeturi cu hrean

Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte. Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare. Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. C

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g verdeturi de sezon (urzici
  • leurda
  • lobode
  • macris
  • frunze de ridichi
  • spanac)
  • 400ml smantana sau iaurt
  • 200 g bacon
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura hrean ras
  • 1 leg usturoi verde
  • 1 leg. patrunjel verde
  • ±sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte.

Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare.

Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugati usturoiul taiat marunt, faina si putina sare.

Amestecati si turnati amestecul in oala cu supa. Adaugati

smantana in care ati adaugat hreanul.
Presarati cu patrunjel verde inainte de servire.

Alte retet recomadate:

Supa a la grec

Supa din coada de bou

Ciorba de miel

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...