Supa de verdeturi cu hrean

Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte. Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare. Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. C

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g verdeturi de sezon (urzici
  • leurda
  • lobode
  • macris
  • frunze de ridichi
  • spanac)
  • 400ml smantana sau iaurt
  • 200 g bacon
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura hrean ras
  • 1 leg usturoi verde
  • 1 leg. patrunjel verde
  • ±sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte.

Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare.

Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugati usturoiul taiat marunt, faina si putina sare.

Amestecati si turnati amestecul in oala cu supa. Adaugati

smantana in care ati adaugat hreanul.
Presarati cu patrunjel verde inainte de servire.

Alte retet recomadate:

Supa a la grec

Supa din coada de bou

Ciorba de miel

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...