Se spala si se curata de samburi visinele. Se pun apoi intr-un tifon si se storc. Sucul obtinut se amesteca cu 1 l apa si se pune pe foc mic, sa fiar
Se spala si se curata de samburi visinele. Se pun apoi intr-un tifon si se storc. Sucul obtinut se amesteca cu 1 l apa si se pune pe foc mic, sa fiarba. Cand a fiert, se amesteca treptat zaharul si putina sare. Intre timp se amesteca smantana cu doua galbenusuri si se adauga in supa compozitia, amestecand continuu. Se lasa sa mai dea odata in clocot, dupa care se indeparteaza de pe foc.
Aceasta supa se serveste rece, cu felii de paine prajita.
Alte retete:
Supa de galuste
Dulceata de visine
Placinta cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa