Supa de zarzavat

Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de 40-50 minute la foc mic. Se strecoara pastrind numai zeama. Se pune din nou la foc adaugind faina usor praj

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1/2 buc. telina
  • 1/2 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. cartof
  • 1 rosie
  • 1buc. ardei gras
  • 1 bucatica varza dulce
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 2 linguri unt
  • 1/2 lingurita faina
  • sare
  • 3-4 linguri smintina
  • crutoane

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de 40-50 minute la foc mic. Se strecoara pastrind numai zeama. Se pune din nou la foc adaugind faina usor prajita in unt si stinsa cu citeva linguri din zeama de zarzavat, se amesteca si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se adauga patrunjelul verde tocat
Se serveste cu smintina si crutoane

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii