Se taie ca fideaua 3 cepe mijlocii, o radacina de morcov, un praz mijlociu, o radacina de telina, mijlocul unei salate verzi, si cateva foi de varza c
Se taie ca fideaua 3 cepe mijlocii, o radacina de morcov, un praz mijlociu, o radacina de telina, mijlocul unei salate verzi, si cateva foi de varza creata. Se trag intr-o cratita cu 40 gr. de unt, ceapa si prazul. Se adauga apoi morcovii si telina, si se tin deasemenea pana se moaie. Se adauga ca 1 1/2 litri de zeama de carne si la primul clocot se trage de pe foc. Se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se adauga varza si apoi salata. Se potriveste de sare. Inainte de a se servi se adauga putin patrunjel verde taiat marunt.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa