Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. C
Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. Cind este aproape gata se adauga grisul sau tapioca in ploaie, lasind sa mai fiarba inca 10 minute. Se poate adauga dupa gust suc de rosii, telina cruda taiata marunt, hasmatuchi.
Se serveste cu piine crutoane si patrunjel verde
Un tort foarte bun, aromat si gustos. :x Pentru blat m-am inspirat de la Laura Sava.
Tort cu mac si portocaleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa