Supa de zarzavat cu smintina

Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, taiate ca fideaua, fasolea bucatele, cartofii cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se adauga rosiile cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 mina fasole verde
  • 2 cartofi
  • 3-4 rosii
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita patrunjel si marar tocat
  • 1/2 pahar smintina
  • sare

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, taiate ca fideaua, fasolea bucatele, cartofii cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se adauga rosiile curatat4e de pielita si seminte, taiate bucati mici si sarea. Se face un rintas de faina cu unt si se adauga la supa, amestecind incet. Se pune mararul si patrunjelul tocate si se lasa sa mai fiarba incet, acoperita, citeva minute
Se drege in farfurie cu cite o lingura de smintina

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...