Supa de zarzavat cu smintina

Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, taiate ca fideaua, fasolea bucatele, cartofii cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se adauga rosiile cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 mina fasole verde
  • 2 cartofi
  • 3-4 rosii
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita patrunjel si marar tocat
  • 1/2 pahar smintina
  • sare

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, taiate ca fideaua, fasolea bucatele, cartofii cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se adauga rosiile curatat4e de pielita si seminte, taiate bucati mici si sarea. Se face un rintas de faina cu unt si se adauga la supa, amestecind incet. Se pune mararul si patrunjelul tocate si se lasa sa mai fiarba incet, acoperita, citeva minute
Se drege in farfurie cu cite o lingura de smintina

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...