Supa deasa de dovleac este o supa crema de legume delicioasa. Se curata dovleacul de coaja si de samburi, se taie bucati si se inabusa cu putin unt si o ceapa taiata marunt.
Supa deasa de dovleac este o supa crema de legume delicioasa. Se curata dovleacul de coaja si de samburi, se taie bucati si se inabusa cu putin unt si o ceapa taiata marunt. Se fierbe jumatate de ora la foc mic. Se face un sos alb din faina si unt, subtiat cu putina apa, si se amesteca cu dovleacul trecut prin sita. Se adauga apoi apa in care a fiert zarzavat, se pune sare si se lasa sa fiarba la foc mic; din timp in timp se ia cu o lingura pielita ce se formeaza deasupra prin ridicarea untului la suprafata. Se drege cu doua linguri de smantana.
Supa deasa de dovleac se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa