Supa deasa de spanac este o supa crema de legume delicioasa. Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cand apa clocoteste.
Supa deasa de spanac este o supa crema de legume delicioasa. Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cand apa clocoteste. Separat se prajeste usor faina in untura si se stinge cu apa in care fierbe spanacul. Se toarna rantasul in oala cu spanac, se trece totul prin sita, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote. Cand este gata, se drege in castron cu un galbenus si putina smantana.
Supa deasa de spanac se serveste calda.
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti