Supa deasa de spanac

Supa deasa de spanac este o supa crema de legume delicioasa. Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cand apa clocoteste.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 500 g spanac
  • 1 lingura unt sau
  • untura
  • 1 lingura faina
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smantana
  • sare.

Mod de preparare

Supa deasa de spanac este o supa crema de legume delicioasa. Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cand apa clocoteste. Separat se prajeste usor faina in untura si se stinge cu apa in care fierbe spanacul. Se toarna rantasul in oala cu spanac, se trece totul prin sita, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote. Cand este gata, se drege in castron cu un galbenus si putina smantana.


Supa deasa de spanac se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...