Pentru supa de ceapa se taie ceapa in felii foarte subtiri si se pune la foc cu o lingura de unt. Nu trebuie sa se ingalbeneasca.
Pentru supa de ceapa se taie ceapa in felii foarte subtiri si se pune la foc cu o lingura de unt. Nu trebuie sa se ingalbeneasca. Cand incepe sa se moaie, se trage cratita pe marginea masinii, se adauga faina. Se amesteca mereu si cand ceapa si faina au luat o culoare galbuie, se sting cu apa sau, mult mai bine, cu zeama de carne, amestecand continuu. Se pune sare si se lasa sa fiarba incet in sfert de ora. Iintre timp se prajesc feliile de paine in unt. Deasupra supei din farfurii se pune cate o feliuta de paine presarata cu parmezan ras.
Supa de ceapa se serveste cu paina prajita in unt.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii