Supa de zarzavat cu carne nu numai ca este foarte sanatoasa si plina de vitamine, dar este si o mancare delicioasa. Avem nevoie si de o radacina de patrunjel.
Supa de zarzavat nu numai ca este foarte sanatoasa si plina de vitamine, dar este si o mancare delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de supa mai intai morcovul, patrunjelul si prazul se taie fin ca taiteii, iar cartofii se taie putin mai grosi. Se pun la fiert in supa strecurata. Se adauga sare cat trebuie.
Supa de zarzavat se serveste calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii