Supa detox de varza kale si linte rosie

O supa usor de preparat, recomandata in special pentru perioada sarbatorilor, cand avem nevoie de o detoxifiere rapida pentru a ne recapata energia obisnuita.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc. Morcovi
  • 1 buc. Radacina patrunjel
  • 1 buc. Pastarnac
  • 3 buc. Tulpina de telina (apio)
  • 5 frunze Menta proaspata
  • 7 frunze Varza kale
  • 8 frunze Busuioc proaspat
  • 1/2 legatura Usturoi verde
  • 2 buc. Ceapa salota
  • 100 g Linte rosie
  • Ghimbir ras (1 varf de cutit)
  • Sare dupa gust

Mod de preparare

Lasati lintea rosie la inmuiat in apa rece cu o seara inainte;

Curatati morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, spalati-i bine si taiati-i cuburi;

Decojiti si taiati salotele cuburi;

Taiati rondele mai subtiri usturoiul verde si telina apio, dupa ce le-ati spalat in prealabil;

Puneti toate legumele la fiert (morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, salotele) cu sare dupa gust;

In momentul in care au fiert, scurgeti zeama intr-o oala, iar peste legume adaugati ghimbirul ras, busuiocul si frunzele de menta si blendati in blenderul Profesional Versa Oster, adaugand din cand in cand cate un polonic din zeama in care au fiert;

Supa este gata in momentul in care ea va curge din lingura intr-o linie continua;


Pofta buna !


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...