O supa usor de preparat, recomandata in special pentru perioada sarbatorilor, cand avem nevoie de o detoxifiere rapida pentru a ne recapata energia obisnuita.
Lasati lintea rosie la inmuiat in apa rece cu o seara inainte;
Curatati morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, spalati-i bine si taiati-i cuburi;
Decojiti si taiati salotele cuburi;
Taiati rondele mai subtiri usturoiul verde si telina apio, dupa ce le-ati spalat in prealabil;
Puneti toate legumele la fiert (morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, salotele) cu sare dupa gust;
In momentul in care au fiert, scurgeti zeama intr-o oala, iar peste legume adaugati ghimbirul ras, busuiocul si frunzele de menta si blendati in blenderul Profesional Versa Oster, adaugand din cand in cand cate un polonic din zeama in care au fiert;
Supa este gata in momentul in care ea va curge din lingura intr-o linie continua;
Pofta buna !
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii