Pentru supa dietetica de cartofi se pun la fiert morcovul, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare.
Pentru supa dietetica de cartofi se pun la fiert morcovul, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare. Cand sint aproape fierte se adauga cartofii taiati sferturi. Separat se amesteca smantana cu galbenusul in castronul in care se serveste supa. Cand cartofii sint fierti se bate supa fierbinte cu cite o lingura din smantana preparata. La urma se adauga verdeata tovata marunt. Daca nu avem smantana se pot fierb in supa taitei sau se serveste cu cuburi de paine alba prajita.
Despre tort nu va mai povestesc, ca e de poveste pe aici, eu l-am facut si in varianta cu dulceata de fragi. Va povestesc...
Tort cu dulceata de trandafiriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj