Preparare: Ceapa se taie in jumatate si apoi rondele, se caleste in unt. Cand devine sticloasa, se presara faina, se rumeneste 2 – 3 minute Å
Preparare: Ceapa se taie in jumatate si apoi rondele, se caleste in unt. Cand devine sticloasa, se presara faina, se rumeneste 2 – 3 minute si se stinge cu supa de carne. Se adauga sare, piper si se condimenteaza cu nucsoara rasa. Dupa 15 – 20 de minute, se scoate jumatate din ceapa si se paseaza, iar pireul obtinut se amesteca cu galbenusurile de oua. Compozitia se desarta in supa. Se da in clocot.
Se serveste cu cascaval ras deasupra. Supa franzuteasca de ceapa are multe variante. In unele zone i se da gust cu un paharel de coniac, iar in alte parti se serveste cu crutoane prajite frecate cu usturoi si cu cascaval ras deasupra.
Gemul de prune este preferatul familiei noastre, iar de ceva timp eu sunt responsabila cu prepararea lui pentru ca ai mei...
Gem de prune (reteta video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa