Supa italiana de legume

Supa italiana de legume o gasiti pe culinar. ro, alaturi de alte retete de supe si supe de legume. Este usor de preparat si foarte gustoasa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 tulpini celery
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri zahar
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 frunze de dafin
  • cateva ramurele de cimbru
  • 3 dovlecei
  • 400 gr fasole alba
  • 400 gr rosii
  • 1
  • 2 l supa de legume
  • 100 gr parmezan ras
  • 140 gr paste
  • 1 legatura busuioc

Mod de preparare

Se prajeste ceapa, morcovii, celery intr-un vas mare timp de 20 de minute. Se toarna apoi apa, zaharul, usturoiul tocat, piureul, ierburile si dovleceii, dupa care se lasa la fiert 4-5 minute pe foc mediu, pana se rumenesc. Se adauga fasolea, rosiile si supa de legume, dupa care se mai lasa sa fiarba cca 20 de minute. se adauga jumatate din parmezanul ras si pastele si se lasa la fiert 6-8 minute, pana sunt gata pastele. Se presara cu busuioc si restul de parmezan ras.


Supa se serveste calda.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos