Supa italiana de legume o gasiti pe culinar. ro, alaturi de alte retete de supe si supe de legume. Este usor de preparat si foarte gustoasa.
Se prajeste ceapa, morcovii, celery intr-un vas mare timp de 20 de minute. Se toarna apoi apa, zaharul, usturoiul tocat, piureul, ierburile si dovleceii, dupa care se lasa la fiert 4-5 minute pe foc mediu, pana se rumenesc. Se adauga fasolea, rosiile si supa de legume, dupa care se mai lasa sa fiarba cca 20 de minute. se adauga jumatate din parmezanul ras si pastele si se lasa la fiert 6-8 minute, pana sunt gata pastele. Se presara cu busuioc si restul de parmezan ras.
Supa se serveste calda.
Nu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...
Salata orientala cu penneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj