Supa italiana de legume o gasiti pe culinar. ro, alaturi de alte retete de supe si supe de legume. Este usor de preparat si foarte gustoasa.
Se prajeste ceapa, morcovii, celery intr-un vas mare timp de 20 de minute. Se toarna apoi apa, zaharul, usturoiul tocat, piureul, ierburile si dovleceii, dupa care se lasa la fiert 4-5 minute pe foc mediu, pana se rumenesc. Se adauga fasolea, rosiile si supa de legume, dupa care se mai lasa sa fiarba cca 20 de minute. se adauga jumatate din parmezanul ras si pastele si se lasa la fiert 6-8 minute, pana sunt gata pastele. Se presara cu busuioc si restul de parmezan ras.
Supa se serveste calda.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti